Arjen-Aurinko---tietoa-meista

Meistä

Olemme kotimainen henkilökohtaisen avun palveluntarjoaja. Meillä on pitkä kokemus laadukkaan ja toimivan palvelun tuottamisesta eri tavalla vammaisille- ja pitkäaikaissairaille ihmisille.

Olemme vuosien aikana huomanneet, että ihmisten välisellä vuorovaikutuksella on suuri merkitys asiakkaille sekä avustajille. Tämän takia haluamme toimia välittävällä ja ihmisläheisellä tavalla kaikkia kohtaan. Hyödynnämme pitkän kokemuksen tuomia etuja palvelussamme. Käytämme hyväksi havaittuja toimintamalleja, ratkaisutapoja sekä kehitämme toimintaamme uudenlaisilla ideoilla. Kaiken lähtökohtana on asiakkaiden ja avustajien hyvä tunteminen. Näin löydämme sopivan avustajan jokaiselle asiakkaalle. Tavoitteenamme on hyödyntää avustajien taitoja tarjotaksemme asiakkaille monipuolista palvelua. Esim. asiakkaalla voi olla yksi vakituinen avustaja, mutta tarpeen tullen käytössä ovat myös muut avustajat.

Tavoitteenamme on käyttää yhteisön voimaa kaikkien iloksi.  Järjestämme tapaamisia, pienimuotoisia tapahtumia sekä retkiä asiakkaille ja avustajille. Haluamme olla tiivis välittävä yhteisö, jossa jokaisella on merkitystä. Haluamme toimia asiakkaan ja avustajan tukena haasteellisissa tilanteissa ja etsiä yhdessä rakentavia ratkaisuja toimivaan arkeen.

Asiakkaidemme palaute puhuu puolestaan. Palvelua ihmiseltä ihmiselle. Pienet teot ovat arjen auringonsäteitä, joista muodostuu yhdessä toisiaan tukeva lämminhenkinen yhteisö - Arjen Aurinko.