Arjen-Aurinko-avustajaksi

Haluatko henkilökohtaiseksi avustajaksi?

Etsimme yhteisöömme uusia avustajia arjen auringoiksi asiakkaillemme. Oletko kiinnostunut merkityksellisestä ja ihmisläheisestä auttamistyöstä? Olet luotettava, ystävällinen ja valmis oppimaan uutta. Täytä työnhakulomake niin otamme sinuun yhteyttä.

Mitä henkilökohtaisen avustajan työ on?

Henkilökohtainen apu on vammaisen- tai pitkäaikaissairaan ihmisen avustamista niissä toimissa, jotka hän tekisi itse, mutta ei vamman tai sairauden vuoksi pysty tekemään. Henkilökohtainen avustajan työ voi olla asiakkaan auttamista päivittäisissä toimissa mm. hygienianhoidossa ja pukeutumisessa, kodinhoidossa ja ruoanlaitossa sekä asioinnissa esim. kaupassa käymisessä. Avustus voi myös liittyä harrastukseen, työhön, opiskeluun tai yhteiskunnalliseen osallistumiseen tai sosiaalisen vuorovaikutuksen ylläpitämiseen.

Tarjoamme sinulle

Me Arjen Auringossa uskomme, että avustajat ovat yrityksen kallisarvoinen voimavara. Panostamme rekrytointiin ja osaamisesi kartoittamiseen, jotta voimme mahdollisimman hyvin tarjota sinulle taitojasi ja toiveitasi vastaavia asiakkaita. Haluamme olla läsnä, kuunnella ja tukea sinua työssäsi tarvittaessa.  Voimme yhdessä miettiä erilaisia ratkaisuja arjen tilanteisiin ja asiakaskohtaamisiin. Kuulemme mielellämme myös palautetta ja kehitysideoita. Haluamme toimia niin, että sinulla on työntekijänä hyvä ja turvallinen olo.
Avustajanamme liityt osaksi suurempaa yhteisöä. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden tavata muita avustajia järjestetyissä tapaamisissa ja koulutuksissa.  Järjestämme myös avustaja-asiakas tapaamisia, joissa pääset tutustumaan myös monipuoliseen asiakaskuntaamme.